Rólunk

A KARSUS (Kárászy Suspension) márkanév a KÁRÁSZY Cég közel 150 éves fennállásának és tapasztalatának eredménye a lengéscsillapítás területén. A KARSUS lengéscsillapítók tervezésekor alapvető szempont volt az újrahasznosíthatóság. A gyártás során pedig különös figyelmet fordítunk a környezetvédelemre és a zöld technológiák alkalmazására.

A KARSUS lengéscsillapítók vasúti járművekhez valamint teherautókhoz és autóbuszokhoz terveztük. Minden típuscsalád a Kárászy Cég által tervezett és fejlesztett alkatrészekből épül fel, saját liszensz alapján. Termékeinkkel a fent említett területeken tapasztalható minden igényt ki tudunk elégíteni: legyen szó egyedi, kisszériás vagy nagyszériás sorozatgyártásról. 

Termékeink gyártása során KET4CleanProduction technológiát alkalmazunk mely lehetővé teszi a környezetkímélő összeszerelést. A KARSUS termékek mindegyike újrahasznosítható, így akár 25-30 évig is képesek ellátni a feladatukat, egy jármű teljes élettartama során. 

A magasszintű mérnöki tudományok alkalmazása miatt, cégünk évek óta dolgozik egyetemekkel nemzetközi szinten. Az oktatás területén tett erőfeszítéseinknek hála, egy magasan képzett mérnökgárdával rendelkezünk, akikkel a lengéscsillapító fejlesztés és gyártás különböző területein dolgozunk együtt.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Kárászy Cég, Közép-Európa legnagyobb lengéscsillapító gyártójává nőtte ki magát. Termékeinkkel és mérnöki szolgáltatásainkkal egyre több európai, afrikai, ázsiai és tengeren túli partnerünk is elégedett. Nemzetközi csapatunk, globális szinten áll ügyfelei rendelkezésére.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy aki KARSUS lengéscsillapítóval szerelt járművel utazik, mindig, mindenkor, kényelmesen és biztonságban hazaérjen.

KARSUS – „Taylor made safety”