KUTATÁS
& fejlesztés

ÚJGYÁRTÁS

&FEJLESZTÉS

KUTATÁS

A KÁRÁSZY KFT. mérnökei a nemzetközi szabványoknak megfelelően tervezte meg vasúti lengéscsillapító típuscsaládjait. A tervezés fő szempontjai voltak: az elvárásnak megfelelő csillapítóerő könnyű és precíz beállíthatósága, a hosszú élettartam, a javíthatóság és a könnyű adaptálhatóság. Típuscsaládjaink a következő helyeken alkalmazhatók:

Primer függőleges csillapítás

Szekunder függőleges csillapítás

Szekunder vízszintes csillapítás

Termékkínálatunk folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy a felmerülő igényeket további alkalmazási területeken is ki tudjuk elégíteni.

MINDEN INNOVÁCIÓ EGY ÖTLETTEL KEZDŐDIK

Jelenleg több innováció van folyamatban a Kárászy Kft-nél, mint 150 éves fennállásunk alatt korábban bármikor…

A lengéscsillapító olyan gépelem, amely közvetlen kihatással van a jármű teljesítményére, valamint a biztonság és a kényelem közti egyensúlyra. A lengéscsillapító éppen ezért értékes alkatrész, amely jelentősen meghatározza a jármű futóműalkatrészeinek élettartamát, és az utasok kényelmét.

 

A Kárászy Kft. mérnökgárdája a vevőkkel szoros együttműködésben végzi a nemzetközi és regionális termékadaptációit és -tesztjeit. Ezenkívül a K+F területen dolgozó munkatársaink erőfeszítéseinek hála, a Kárászy Kft. jövőbeni termékei a világ minden tájáról származó fejlesztések és trendek figyelembevételével kerülnek kidolgozásra.

 

A globális piacvezetővé válás érdekében folyamatos Kutatás és Fejlesztés zajlik a cég vezetőinek szigorú felügyelete alatt. Az ügyfélközpontúság alapvető fontosságú a célok elérését illetően, ami minden innováció alapját jelentik.